LUN KUETA MED NØTTER OG HONNING

Kueta osten fra Vivre Gård er en økologisk og upasteurisert hel ost som ligger i saltlake. Den er lagd av melken fra våre egne kyr og er mild og ren i smaken. Kueta egner seg blandt annet godt som en dessert ost og serveringstipsene du får her er enkle og raskt og lage.

Skjær opp Kueta`n i f.eks. trekanter og legg den på en ildfast dessertform eller lignende. Varm den i steikovnen til den begynner å smelte litt. IMG_0043Hakk de nøttene du liker og strø over. Ha på akasiehonning eller annen honning som er mild på smak. Server!

IMG_0034

Enter a caption

Her er en utgave lik den over men med tørkede tranebær i tillegg. Her er det bare fantasien som setter begrensninger mht. kombinasjonsmuligheter.

Osten kan du kjøpe på vårt lille gårdsutsalg i Vallersund og på Matfestivalen i Trondheim 4, 5 og 6 august fra vår stand i Fosenteltet rett nedenfor Vår frues kirke. Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s