Fritert KUETA på pinne til dessert

IMG_0028Kueta Osten vår som er lagd av økologisk melk fra våre egne kyr egner seg veldig godt til varmebehandling. Vi prøvde den i frityren – ikke noe helsekost kanskje – men godt var det. Her avbildet med hjemmelaget solbærsyltetøy.

IMG_0014Skjær noen gode trekanter av Kueta`n. Brekk et grillspyd i to og  stikk det i osten. Lag tempurarøre med en skvett øl (mange oppskrifter på nett). Vend de deretter i mel.

 

IMG_0019

Vi bruker aldri frityren inne i huset da lukten setter seg ganske kraftig. Ute nå på sommeren er helt perfekt.

 

 

 

IMG_0021                                     Stek osten til den blir sånn passe gyllen brun. Mht. tilbehør så er det fantasien som setter begrensningene. Som nevnt er det første bildet med solbærsyltetøy. Rent personlig synes jeg solbær kan bli litt for dominerende i smaken og vil kanskje heller anbefale blåbær- fikensyltetøy e.l.

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s